Welke kapsels staan leuk bij dun haar? Dun haar ziet er vaak plat en slap uit en kan geen meer of minder volumineuze stijl vasthouden. Met de juiste kapsels voor dun haar, voeg je de gewenste body en illusie van dikte toe aan je fijne lokken. Kapsels voor fijn steil haar benadrukken de delicate structuur van fijne haarlokken. Hoe korter de lengte, hoe dikker ze lijken. Dus korte kapsels voor fijn haar zijn een absoluut winnende keuze. In dit artikel lees je alles over kapsels bij dun haar.

1. Bob

Door een bob te nemen op krullende of golvende haartexturen, kun je direct volume aan de uiteinden van je haar geven! Bij rechte texturen kan dit effect nog steeds werken, maar het kan meer styling vergen om dezelfde hoeveelheid volume te krijgen.

 (foto)

2. Jaren 70 pony

Eén blik op de pony van Hilary Duff en je weet dat de jaren ’70 op een grote manier terugkomen. Farrah Fawcett is waarschijnlijk het meest bekende voorbeeld van de pony uit de jaren ’70 en tot op de dag van vandaag blijft ze een schoonheidspictogram. De moderne draai aan deze stijl is iets minder volumineus en bevederd. Je hebt nog steeds een flink stuk textuur, maar het is meer een losse golf. Een andere beroemdheid die de pony uit de jaren 70 heeft, is Dakota Johnson. Deze lange pony is flatterend voor alle gezichtsvormen. Met een pony in het midden gescheiden en gesneden om de jukbeenderen te buigen, is het zacht en moeiteloos.

 

(foto)

3. De Rachel

Geen enkel kapsel definieerde de late jaren ’90 en vroege jaren ’00 zoals ‘The Rachel’, het kapsel van Jennifer Aniston uit de televisieshow Friends. Het draait allemaal om de lagen hier, plus een goede föhn, zodat secties glad en gekruld zijn. Hoewel deze look ons ​​duidelijke herinneringen aan een specifiek decennium oproept is het een tijdloos kapsel.

 

(foto)

4. Beachy Waves

Deze stijl is geweldig omdat je er gepolijst uitziet, maar niet alsof je te hard hebt geprobeerd. Het is de ultieme LA-meisjessfeer. Het haar is niet stijf, dus je kunt het haar gemakkelijk van de ene naar de andere kant omdraaien, en het past gemakkelijk bij een spijkerbroek en een T-shirt of een chique cocktailjurk.

De gemakkelijkste manier om deze look te krijgen, is door kleine stukjes haar te draaien met een krultang en vervolgens de golven te besproeien met een lichtgewicht, texturerende haarlak. Deze afwerkingsstap helpt de krullen vast te houden zonder het haar plakkerig of stijf te maken.

Als je met echt tweedaags haar werkt, spuit dan een beetje droogshampoo op je wortels en laat een voedend serum door je uiteinden lopen. De twee producten absorberen overtollig vet en olie die het haar verzwaren, en ze houden golven gescheiden en gedefinieerd voor die moeiteloze beachy waves afwerking. Staat extra leuk met een mooie blonde haarkleur!

(foto)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.