Korte kapsel trends van 2020 voor vrouwen – Voor vrouwen hebben de meeste kapsels veel aandacht en voorbereiding nodig. Als je online rondkijkt naar foto’s van korte kapsels, zal je verbaasd zijn ​​hoeveel opties er zijn om uit te kiezen. Toch kan het kiezen van de stijl die het beste werkt, best lastig zijn. In dit artikel willen we je daarom op gang helpen met de beste korte kapsel trends van 2020 voor vrouwen.

1. Rommelige bob

In de afgelopen jaren heb je waarschijnlijk veel variaties op het bob-kapsel gezien. Als al deze stijlen je hebben beïnvloed om je haar af te knippen, is het goed om te weten dat de kortere haarlengte nog steeds populair is voor 2020. De bob van dit jaar heeft dezelfde scherpte als de klassieke, maar biedt ook een beetje textuur aan de uiteinden voor een zachtere, stoere look.

2. Asymmetrische bobs

Een asymmetrische bob met een schuine lijn heeft gezonde dikke uiteinden (die langer zijn dan de rest van je haar) en je kunt dit heel recht gestyled of meer wavy dragen. Je kan helemaal kiezen of je beide lengtes even lang wilt laten of niet.

3. De Franse bob

Franse bobs komen dit seizoen weer helemaal terug. Dit kapsel is geweldig omdat je het  zo gemakkelijk kunt dragen. Het kapsel aan de lucht laten drogen is de sleutel tot het creëren van een geweldige textuur met deze superchique look, en het is geweldig voor de zomer (geen haardroger in de zomer, yay). Haar draait om kortere lengtes en om het komend seizoen leuk te houden met een golvende bos haren.

 

4. Kaaklijn bob

Kaia Gerber’s kaaklange bob is helemaal overweldigend en moet gevierd worden. Dachten we ooit dat Kaia’s eens zo kenmerkende golvende, Californische strandmeisjes ooit op deze zelfverzekerde korte lengte zouden worden gesneden? Maar let op, voordat je de sprong waagt, want je hebt fijne, delicate gelaatstrekken en een strakke kaaklijn nodig om dit kapsel te rocken.

5. Schouderlengte bob

Kort, half lang haar is geschikt voor vrouwen die van stijl willen veranderen: van lang haar naar kort haar. Wanneer je je haar niet erg kort wil knippen, kun je dus de schouderbob of Lob Hair toepassen. Waarschijnlijk de meest handige keuze, want als je het niet echt leuk vindt; wacht gewoon wat langer en je haar blijft hetzelfde.

6. Korte pixie

Kort haar zit dit jaar vol met varianten. Je kunt ervoor kiezen om het golvend of heel recht te dragen, met een pony of zonder pony. Dit is een gelaagde snit die meestal erg kort is en perfect is voor vrouwen van alle leeftijden. Het kan worden gedragen met een lange of korte pony, je kunt het opzij kammen of gewoon naar boven. Het is heel veelzijdig. Naast dat het makkelijk doorkambaar is, is het makkelijk te onderhouden. Wanneer het haar groeit, hoef je alleen maar de uiteinden af te knippen en ben je klaar om je aantrekkelijke stijl te hervatten.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.